joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tânără din Arad la plajă, drogată și aproape goală, pe o ambarcațiune a Poliției Locale, pe malul râului Bega

  de Ioana Costaș | 15 mai 2024, 11:45 AM | Regional | Topic special

  0

  (foto: Poliția Locală Timișoara)

  O tânără în vârstă de 24 de ani, din județul Arad, a făcut spectacol, miercuri, pe malul Begăi. Arădeanca s-a pus la plajă, pe o ambarcațiune a Poliției Locale acostată pe malul Begăi. Tânără a fost surprinsă, aproape goală, la plajă – potrivit Tion – polițiștii locali intervenind pentru îndepărtarea ei. Asupra arădencei – pe care polițiștii locali au condus-o la sediul instituției – au fost găsite, se pare, droguri.

  Polițiștii locali aflați în această seară, în jurul orei 19.00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără care era întinsă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Aceasta a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are 24 de ani, este din județul Arad și este incoerentă. Cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalității Timișoara în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

  Citește și: Șofer beat și drogat, accident pe autostrada Arad-Timișoara. Conducătorul a plecat de la locul faptei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.