Premierul interimar Mihai Fifor a reinstalat în funcție un secretar de stat dat afară de Tudose

  de - | 18 ianuarie 2018, 5:47 PM | Politikos

  0

  Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat, joi, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Gigi Dragomir, care fusese demis din funcţie de fostul prim-ministru Mihai Tudose la doar două luni de la preluarea conducerii instituţiei, potrivit Gandul.info.

  Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicată joi în Monitorul Oficial.

  Pe 29 decembrie 2017, Mihai Tudose a decis eliberarea lui Dragomir din funcţia de preşedinte al ANRM.

  Iniţial, Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale pe 3 octombrie 2017.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.