marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Premieră la Arad: primul turneu oficial de tenis desfășurat în balon! Cupa „Aradului” a revenit localnicei Medeea Fereștean

  de Dan Lazăr | 29 noiembrie 2022, 8:49 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu oficial desfășurat în balon, organizat sub egida Federației Române de Tenis, s-a încheiat duminică la baza „UTA – TenisProfi”.

  Pe două terenuri acoperite s-a întrecut tenismeni cu vârsta de până în 14 ani din vestul țării, câștigători devenind Medeea Fereșteanu (CS Intersport Arad), respectiv Ștefan Szabo (CSM Timișoara).

  În finala fetelor, Fereștean – favorita 2 – a depășit-o cu un dublu 6-2 pe favorita principală, Giulia Pienaru (ASTC Dura Sebeș).

  La masculin, Szabo la învins în ultimul act, tot cu un dublu 6-2, pe Cristian Tuturuga (CSU Tg. Mureș).

  Acesta a fost ultimul turneu al sezonului 2022 în Arad, sezon în care orașul nostru nu a organizat nicio competiție internațională de seniori, mulțumindu-se însă cu Fed Cup Junior – Summer Cup (Bulgaria și Slovacia, echipele calificate după turneul d epe Mureș obținând apoi aurul și argintul continental).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.