joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pregătită pentru recepție: autostrada Biharia – Borș a ajuns la 99% | Video

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 4:14 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Membrii Asociației Pro Infrastructură au realizat noi imagini cu autostrada Biharia – Borș, care este finalizată în proporție de 99%. Lotul de 5,35 km urmează să fie recepționat săptămâna viitoare de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare Infrastructură Rutieră, potrivit bihon.ro.

  Potrivit celor mai recente informații, autoritățile române-maghiare vor să deschidă traficul prin Vama Borș 2 cel târziu în luna septembrie.

  Constructorul Trameco execută ultimele retușuri la nodul rutier Biharia, la spațiile de servicii, punctul de sprijin și unele șanțuri și taluzuri.

  Și vecinii maghiari sunt într-un stadiu similar pe tronsonul M4 Borș-Berettyóújfalu (conexiune cu M35 spre Debrecen), însă deschiderea circulației va fi undeva în august, timp necesar pentru soluționarea pașilor administrativi care țin de trecerea frontierei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.