Pregătiri intense la Pădurice pentru „Produs în Arad”

  de Mihai Todoca | 28 iunie 2018, 1:28 PM | Știri Arad

  0

  „Produs în Arad a ajuns la a doua ediție! Organizăm în Parcul Pădurice, unul dintre cele mai populare locuri din municipiul Arad. În perioada 29 iunie – 1 iulie vom aduce în centrul orașului în jur de 40 de producători, muzică pentru toate gusturile și o zonă cu mâncare bună. 

  Accesul publicului este gratuit! Veniți să ne bucurăm împreună de un program diversificat și de produse 100% arădene! Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad”, anunță Consiliul Județean Arad pe pagina de Facebook a instituției.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.