Prefectura începe controalele pentru combaterea ambroziei

  de Special Arad | 2 iulie 2019, 11:43 AM | Știri Arad

  0

  Instituția Prefectului – Județul Arad va începe în această perioadă controale pentru combaterea ambroziei. Prefectura informează că a transmis în data de 28.06.2019 atât Direcției pentru Agricultură a Județului Arad cât și tuturor primăriilor din județ o circulară prin care a solicitat verificarea, constatarea și stabilirea suprafețelor de teren infestate cu buruiana ambrozia de pe teritoriul unității administrativ – teritoriale, precum și luarea, cu celeritate, a măsurilor care se impun pentru curățarea terenurilor aflate în proprietatea sau administrarea primăriilor.

  Comisia mixtă de control constituită conform Ordinului Prefectului Județului Arad cu nr. 415/2018 va efectua un prim control în teren, în perioada 1-15 iulie pentru verificarea respectării de către proprietarii, deținătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apă, lacurilor sistemelor de irigații și ai bazinelor pisciole a obligațiilor ce le revin conform Legii nr. 62/2018.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.