vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectura începe controalele pentru combaterea ambroziei

  de Special Arad | 2 iulie 2019, 11:43 AM | Știri Arad

  0

  Instituția Prefectului – Județul Arad va începe în această perioadă controale pentru combaterea ambroziei. Prefectura informează că a transmis în data de 28.06.2019 atât Direcției pentru Agricultură a Județului Arad cât și tuturor primăriilor din județ o circulară prin care a solicitat verificarea, constatarea și stabilirea suprafețelor de teren infestate cu buruiana ambrozia de pe teritoriul unității administrativ – teritoriale, precum și luarea, cu celeritate, a măsurilor care se impun pentru curățarea terenurilor aflate în proprietatea sau administrarea primăriilor.

  Comisia mixtă de control constituită conform Ordinului Prefectului Județului Arad cu nr. 415/2018 va efectua un prim control în teren, în perioada 1-15 iulie pentru verificarea respectării de către proprietarii, deținătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apă, lacurilor sistemelor de irigații și ai bazinelor pisciole a obligațiilor ce le revin conform Legii nr. 62/2018.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.