Prefectura Arad anunță programul omagierii eroilor Revoluției din Decembrie 1989

  de Special Arad | 14 December 2022, 2:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Instituția prefectului județului Arad informează a publicat programul omagierii eroilor Revoluției din Decembrie 1989 care a fost aprobat de către prefectul Csaba Toth. Programul este după cum urmează:

  21.12.2022
  7:40 – Orologerie – Arad, str. Cocorilor
  8:10 – Strungul – Arad, Calea Victoriei
  8:40 – Biserica parohială Arad Șega II cu hramul „Înălțarea Domnului” – Arad, Piaţa UTA – slujbă de pomenire
  9:00 – Troiţa Eroilor – Arad, cimitirul Eternitatea. Sfințirea troiței după refacere.
  9:30 – Crucea Eroilor – Arad, Piaţa Revoluţiei
  18:00 – Monumentul Eroilor – Arad, Piaţa Revoluţiei

  22.12.2022
  12:30 – Piaţa Revoluţiei – Monumentul Eroilor – ceremonie solemnă cu participarea: asociaţiilor de revoluţionari, reprezentanților autorităţilor și instituțiilor publice, cadrelor militare active în rezervă și retragere, reprezentanților bisericii, universităților, partidelor politice, ONG-urilor, cetăţenilor interesați; Intonarea Imnului Național al României; Ceremonial religios de pomenire a eroilor – Arhiepiscopia Aradului; Alocuțiuni; Ceremonie de depunere a coroanelor și jerbelor de flori la monument

  13:45 – Garnizoana Arad – Monument Subcetate: Intonarea Imnului Național al României; Ceremonial religios de pomenire a eroilor – Arhiepiscopia Aradului; Ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori

  15:00 – Monumentul Eroilor – Arad, str. Făt-Frumos.

  23.12.2022

  12:00 – Monumentul lui Toth Sandor Arad, faleza Mureșului, în apropierea podului Decebal

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.