Povești, dar și donații de cărți, în parcul Regina Maria din Micălaca

  de Special Arad | 11 mai 2022, 10:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Duminică, 15 mai, de la ora 12:30, se organizează un eveniment în Parcul Regina Maria (Orizont) din cartierul Micalaca, unde copiii vor descoperi minunata lume a poveștilor alături de actrița Oana Mihaela Rogojină.

  Mai mult, arădenii sunt invitați cu acest prilej să își facă ordine în bibliotecă și dacă găsesc cărți cu specific școlar să le aducă în parc unde le pot dona Școlilor Gimnaziale „Regina Maria” și „Caius Iacob” din Arad. Donarea cărților se desfășoară în același loc, între orele 10:00 și 15:00.

  Ce cărți se pot dona: cărți noi sau în stare foarte bună pentru clasele I-VIII, din programa școlara si nu numai, atlase, enciclopedii.
  „Donează o carte pentru viitorul copiilor!”, transmit organizatorii.

  De asemenea, librăriile Corina, Alexandria și Cărturărești vor participa la fața locului cu standuri de cărți de unde arădenii vor putea cumpăra cărți pentru ei, ori pentru a le dona școlilor menționate.

  Evenimentul este organizat de Ovidiu Toma și Asociația Rubio, în parteneriat cu mai multe asociații, dintre care Asociația Aradul Civic, Asociația Îngeri pentru Suflete, Asociația Gătim pentru o lume mai bună, Asociația Aradul Fericit, în parteneriat și cu Primăria Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.