Povestea lui Cristian Buzgău, tânărul din Berechiu mort în accident. Soția sa, Cornelia, a scăpat ca prin minune și a rămas cu trei copii mici

  Știri Arad. În accidentul care a avut loc în noaptea dinspre duminică și luni, între Cermei și Berechiu, nu doar o soție a rămas singură, ci și trei copii, o fetiță de de 3 ani și jumătate și doi băieței: unul de 2 ani, celălalt de cinci luni.
  Cristian Buzgau, șofer la firma Pito Trans, se întorcea împreună cu soția, Cornelia Buzgău, de la o  nuntă. A fost obosit, poate prea obosit și a adormit, pierzând controlul volanului (Citește AICI detalii!) și răsturnându-se în șanț. El a murit aproape pe loc… ea, Cornelia, a suferit răni ușoare.
  cornelia buzgau
  Pe pagina de Facebook a Corneliei și nu numai, fiindcă locuitorii din Berechiu și Apateu sunt cutremurați, și mulți îi cunosc pe cei doi, curg mesajele de condoleanțe, noi reținând de mai multe ori afirmația:  „Ce soartă grea ai, Cornelia!”. Probabil că nu e prima oară când femeia este „lovită” de o tragedie…
  Într-adevăr, Cornelia Buzgău (29 de ani) a rămas, în urma accidentului de astă noapte, fără soț, dar cu trei copii mici, pe care trebuie să îi ajute să devină oameni, însă fără ajutorul tatălui lor.
  Dumnezeu să-l odihnească!
  mesaje 1
  mesaje 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.