Postarea unei adolescente pe Facebook l-a costat pe tatăl ei 80.000 de dolari

  de Special Arad | 17 aprilie 2014, 11:49 PM | Social Media

  0

  O tânără care a postat un mesaj nefericit pe Facebook pare să fi cauzat familiei sale o pagubă de 80.000 de dolari, scrie BBC.

  Un bărbat din Florida, SUA, a câştigat 80.000 de dolari în urma unei înţelegeri cu fostul său angajator, o şcoală din zonă, cu care se judeca într-un caz de discriminare.

  Omul ar putea însă să piardă banii, deoarece înţelegerea trebuia să rămână confidenţială, iar fiica lui s-a lăudat pe Facebook cu victoria legală.

  “Mama şi tata au câştigat cazul împotriva Gulliver (Preparatory School, şcoala din Florida – n.r.). Gulliver îmi plăteşte acum vacanţa în Europa”, a scris adolsecenta pe Facebook.

  În momentul în care managementul şcolii a aflat de postare a decis să retragă înţelegerea şi suma promisă bărbatului, subliniind că una dintre condiţiile înţelegerii era confidenţialitatea.

  Omul poate face acum recurs la Curtea Supremă din Florida.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.