duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Portret de campioană: arădeanca Briana Fekete impresionează în voleiul de plajă

  de Dan Lazăr | 22 august 2023, 8:23 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Briana Fekete (dreapta) se anunță o jucătoare de volei valoroasă

  „În timp ce unii elevi se plâng că nu au timp, nici pentru școală, nici pentru sport, nici pentru joacă, ea si-a împărțit timpul între a învăța și antrenamente. Cu o medie generală a celor patru ani de gimnaziu peste 9,00, iar la examenul de capacitate cu 9,10 la Limba și literatura română și 8,00 la Matematică, a acces la unul dintre colegiile de top din Arad, „Elena Ghiba-Birta”. Numele ei este Briana Fekete și până în acest an a fost, timp de 8 ani, eleva Școlii Gimnaziale «Avram Iancu» Arad”, afirmă prof. Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad.

  A fost descoperită și a început să practice voleiul sub îndrumarea profesorului amintit, fiind căpitanul echipei de volei al școlii în primele clase de gimnaziu. Simultan cu practicarea voleiului în sală, a început să cocheteze și cu voleiul pe nisip și pe zăpadă, dar consacrarea avea să vină de la voleiul pe nisip.

  Campioană națională la speranțe și cadete!

  • Anul 2021 – locul 2 la Campionatele Naționale de Volei pe Plajă la Categoria Sperante;
  • Anul 2022 – locul 1 si campioană națională la Campionatele Naționale de Volei pe Plajă la Categoria Sperante;
  • Anul 2023 – locul 1 si campioană națională la Campionatele Nationale de Volei pe Plajă la Categoria Cadete.

  Desigur, rezultatele excelente apar și în continuare, Briana fiind componentă a lotului național de volei pe nisip și reprezintă România în competițiile internaționale.

  „Noi, Școala Gimnazială «Avram Iancu» Arad, suntem mândri că a fost eleva școlii noastre și că ne-a reprezentat cu cinste peste tot în țară și peste hotare. Ea rămâne un model pentru generațiile viitoare ale școlii noastre. Îi dorim o carieră sportivă fară accidentări, multă sănătate, aceeași seriozitate la învățătură și… să nu uite că a fost eleva școlii noastre”, a încheiat proif. Sabău.

  Citește și: Tinerii voleibaliști arădeni au dominat „Naționalele” de volei de plajă. Două titluri și o medalie de bronz pentru cluburile din Arad!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.