duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tinerii voleibaliști arădeni au dominat „Naționalele” de volei de plajă. Două titluri și o medalie de bronz pentru cluburile din Arad!

  de Dan Lazăr | 14 iulie 2023, 4:11 PM | Sport | Știri Arad

  0

  La Sibiu s-au desfășurat Campionatele Naționale de Cadeți, fete și băieți, Aradul tăindu-și partea leului.

  Și în acest an sportivii de la CS Provolei Arad s-au aflat printre protagoniștii acestui turneu: la băieți perechea Bula Victor/Onofrei Adrian a cucerit medalia de aur și titlul de campioni naționali, iar perechea Bobiș Carla/Rif Ana au ocupat locul 3 în competiția fetelor. „Dacă mai punem la socoteală și faptul că Baciu Maria este sportivă legitimată la clubul nostru, dar împrumutată la Westar Arad, care a câștigat aurul la fete, ne putem declara foarte mulțumiți de rezultate. Și, nu în ultimul rând, doresc să menționez bună colaborare cu Westar Arad, club cu care ne-am dat mâna în obținerea unor rezultate notabile pe plan național. Aradul trebuie să fie în frunte! Anul acesta a fost!

  Trebuie remarcată și prestația celor mai mici competitoare de la Provolei, unde fetele de la minivolei (născute în anul 2011), au participat în premieră la o asemenea competiție, unde s-au întrecut cu fete născute 2007-2008. Voi enumera câteva sportive de care cu siguranță veți auzi în viitor: Belejan Carolina, Bugi Ana Bianca, Kiss Vanesa, Chereches Anamaria, Tiseanu Elena, Ispas Sara, Aioanei Andreea, Ardelean Sara. Putem afirma că viitorul arată bine la nivelul fetelor, acolo unde antrenorii Laza Andrei și Ispas Daniel au reușit să formeze o echipă adevărată, dar și la nivelul băieților, unde antrenorul Mascovits Marius și-a confirmat încă odată valoarea. Mulțumiri Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad, care prin proiectele câștigate la Centrul Municipal Cultural Arad și Centrul Cultural Județean Arad de clubul nostru, sprijină dezvoltarea voleiului în municipiu și  județ”, declară prof. Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad.

  S-au impus și au obținut aurul la fete Briana Maria Fekete și Maria Alexandru Baciu, de la Westar Arad, învingătoare cu 2-0 la seturi (21-12, 21-16) în finala cu reprezentantele clubului CSM Timișoara, Maya Mihaela Rosenfeld-Bugle și Alexia Teodora Micula. Cu bronz național s-au ales fetele de la CS ProVolei Arad, Carla Maria Bobiș și Ana Maria Rif, învingătoare cu 2-1 la seturi (18, 22, 9) în finala pentru locurile 3-4, cu CSS Sighet.

  Citește și: Medaliile de aur în Campionatul Național de volei – cadeți au ajuns în vitrina CS ProVolei Arad | GALERIE FOTO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.