Porţi deschise pentru studenţi. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a deschis Centrul Permanent de Înscriere şi Informaţii pentru admiterea în anul universitar 2021-2022

  de - | 7 iunie 2021, 2:09 PM | Educaţie

  0

  Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad oferă un mediu oportun de învățare și creștere personală în cele şase facultăți cu diverse domenii și tipuri de specializare: Facultatea de Medicină, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport. Iar oferta academică este una bogată: 43 programe de licenţă, 25 programe de masterat, 2 programe de doctorat în domeniile medicină şi biologie şi prezenţă în cinci judeţe.

  Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere online pusă la dispoziție la adresa http://admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua internet. Venind în întâmpinarea viitorilor studenţi, Universitatea pune la dispoziția candidaților, prin Centrul Permanent de Informare și Înscriere UVVG, o sală dotată cu echipamentele necesare înscrierii online.

  Dacă nu reuşeşti să te înscrii singur ori să te decizi asupra facultăţii pe care vrei să o urmezi, poți beneficia de asistență suplimentară, inclusiv scanarea documentelor în format electronic la: Centrul Permanent de Înscriere și Informații UVVG, situat la adresa: Bd. Revoluției nr 94-96, Arad.

  De luni până vineri, între orele 9-17, profesori din cadrul Centrului sunt la dispoziţia viitorilor studenţi pentru a-i ajuta în alegerea specializării şi depunerea dosarului online.

  „Universitatea noastră oferă un mediu oportun de învățare și creștere personală. Beneficiind de cele mai noi şi atractive opțiuni de studiu, studenții noștri vor dobândi atât competențe intelectuale cât și tehnice. Ne-am adaptat cerinţelor actuale, aşa cum îi stă bine unei universităţi comunitare, punând accent pe digitalizare şi asigurarea de condiţii propice unui studiu în siguranţă, cu ajutorul platformelor proprii pentru cursuri online. Suntem aici, la Centrul Permanent de Înscriere şi Informaţii UVVG, pentru a-i ajuta pe viitorii studenţi să aleagă specializarea potrivită şi să-şi depună dosarul” – a declarat prof. univ. dr. Cristian Benţe, prorector pentru strategia academică şi program de studii din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.