sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii, chemați să intervină pentru evacuarea apei din gospodăriile din orașul Ineu în urma codului portocaliu de averse torențiale

  de Ioana Costaș | 12 iunie 2023, 7:08 PM | Știri Arad

  0

  foto: ISU Arad

  Pompierii au fost solicitați să intervină, luni seara, pentru evacuarea apei din trei gospodării și un garaj în orașul Ineu, în urma averselor torențiale.

  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au precizat că „în urma fenomenelor meteorologice avertizate, pompierii militari ai Detașamentului Ineu au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din 3 gospodarii și un garaj din orașul Ineu. Pentru gestionarea situațiilor de urgență au intervenit 4 pompieri cu două motopompe”.

  Reamintim că astăzi, în intervalul orar 16:25 – 17:30 pentru zonele Sebiș, Buteni, Dieci, Dezna, Moneasa și Ignești a fost emisă o avertizare cod portocaliu de avese torențiale, descărcări electrice și grindină‌, cu precizarea că – local – cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp. Pentru zonele vizate de codul portocaliu a fost transmis RO-Alert.

   

  Citește și: Cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase pentru zona Sebiș – Moneasa

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.