Pompierii din California se luptă în continuare cu flăcările cauzate de incendiile de vegetaţie

  de Special Arad | 30 octombrie 2019, 9:05 AM | Internaţional

  0

  Captură video ABC

  Pompierii din California se luptă în continuare cu flăcările cauzate de incendiile de vegetaţie care sunt întreţinute de rafale puternice de vânt în urma cărora peste un milion de oameni au rămas fără curent electric, scrie Mediafax, citând Associated Press.
  Frustrarea și furia s-au ridicat în California de Nord, deoarece Pacific Gas & Electric, cel mai mare furnizor de energie electrică al statului, a început cea de-a treia rundă de opriri într-o săptămână, menite să împiedice echipamentul electric să fie lovit de crengile bătute de vânt sau rupte și scântei.
  Între timp, incendiile de vegetaţie au continuat la ambele capete ale statului.
  PG&E a anunţat că întreruperile de marți ar afecta aproximativ 1,5 milioane de oameni în aproximativ 30 de comitate, inclusiv la poalele munţilor Sierra Nevada, ținutul vinului și zona Golfului San Francisco. De asemenea, un milion de oameni au rămas fără curent electric încă din weekend.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.