Pompierii au salvat un pisoi blocat într-un canal

  de Special Arad | 26 iulie 2021, 11:37 AM | Știri Arad

  1

  Pompierii din cadrul Inspectorarul pentru Situații de Urgență au avut o intervenție înduioșătoare în acest weekend. „Pe lângă incendii si misiuni pirotehnice am mai salvat și un pisoi”, spun aceștia.

  Echipajul de salvatori ai Detașamentului Arad a intervenit în urma unui apel la 112 pentru salvarea unui pui de pisică căzut într-un canal în zona centrală a orașului, în spatele blocului Libelula.

  Misiunea s-a sfârșit cu bine după 10 minute, dificultatea ei constând doar în prinderea micuțului pisoi care, fiind speriat, se ascundea între țevile din canal.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.