Pompierii au salvat o pisică blocată într-o gură de aerisire a unui bloc din Vlaicu

  de Special Arad | 20 April 2022, 10:27 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  „De ce salvează pompierii animale? Pentru că știu, vor și pot. Pentru că orice viață este importantă! Asta s-a întâmplat ieri, 19.04.2022, la Detașamentul de pompieri Arad”, transmit reprezentanții ISU.

  Marți, în jurul orei 13:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină in Municipiul Arad, zona Vlaicu, unde o pisică era blocată în gura de aerisire a unui bloc. De îndată, un echipaj de descarcerare cu 3 subofițeri, s-a deplasat la locul intervenției.

  După aproximativ 15 minute, pompierii au deblocat gura de aerisire, eliberând astfel pisica. Aceasta a fost predată în siguranță stăpânilor, ei fiind și cei care au apelat la 112.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.