Polițistul Florin Bodea, țintă a amenințărilor cu moartea! Autorul este în arest

  de Special Arad | 18 May 2017, 1:22 PM | Felnac | Urmăriți

  1

  Știri Arad – Comunicat: Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului M.Z., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. si ped. de art.  257 alin.(1), (4) C.P.  si art. 206, alin.1 cu aplic.  art. 35, alin.1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin.(1)C.P.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 15 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor menționate.

  Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că:

  În data de 12.05.2017, în jurul orei 19,30,  inculpatul a  proferat amenințări cu moartea,  folosind obiecte tăietoare, respectiv cuțit, împotriva agentului șef adjunct B.F. , din cadrul Poliției Felnac, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu ocazia intervenției la aplanarea conflictului intervenit între soți, la domiciliul acestora din loc. Felnac, jud. AradDe asemenea, în aceeași data, dar și în dimineața zilei de 13.05.2017 inculpatul a adresat soției sale amenințări cu moartea, cât și cu diferite obiecte de uz gospodăresc, respectiv cuțit, coasă, topor, apte să producă un  rezultat letal.

  Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Nota redacției: Polițistul amenințat de bărbatul arestat se numește Florin Bodea și este încadrat la postul de Poliție Felnac.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta da limbaj de lemn , fara cap si fara coada :))))
   „De asemenea, în aceeași data, dar și în dimineața zilei de 13.05.2017 inculpatul a adresat soției sale amenințări cu moartea, cât și cu diferite obiecte de uz gospodăresc, respectiv cuțit, coasă, topor, apte să producă un rezultat letal.”

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.