marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Care este poziția Colegiului de Arte Sabin Drăgoi legat de bătaia cruntă pe care o elevă a încasat-o anul trecut

  de Mihai Todoca | 17 noiembrie 2023, 1:00 PM | Știri Arad

  3

  Imaginile de o violență ieșită din comun, în care o fată este lovită în mod repetat de alți tineri au ajuns , după cum spuneam , în atenția Poliției Arad care a demarat o anchetă  la acest moment fiind audiate mai multe persoane.

  Directoarea Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” , Marinela Tudoran, a precizat că „Doar una dintre fetele din imagini era la acel moment elevă la noi”.

  Filmarea a avut loc anul trecut, în iulie, iar ulterior acesteia adolescenta care a inițiat bătaia și victima au dat admiterea la unitatea școlară.

  Citește și: O filmare scandalizează Aradul. Imaginile, de o violență extremă, surprind mai multe adolescente din Arad, de 15 și 16 ani, cum lovesc o altă fată

  Vizavi de aceste aspecte, pe pagina de facebook a Colegiului a fost publicat un comunicat de presă:

  „Conducerea Colegiul de Arte “Sabin Drăgoi” Arad împreună cu corpul profesoral își exprimă indignarea și îngrijorarea față de cele întamplate și este în deplin dezacord cu fapta în sine.

  Precizăm că incidentul s-a pretrecut în iulie 2022, dată la care elevii se aflau în vacanța de vară. Grupul de adolescente nu se afla în incinta școlii noastre. De asemenea la acea dată doar una dintre adolescentele implicate era eleva școlii noastre, celelalte erau eleve la alte școli.

  Inspectoratul Școlar Județean a anunțat organele abilitate care s-au prezentat la sediul colegiului nostru și au deschis o anchetă în acest caz.

  Regretăm prezentarea tendențioasă a realității fără o documentare temeinică care aduce prejudicii unității de învățământ”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Care este reacția poliției cu privire la cele întâmplate, egal că era vacanță sau nu, acum un an sau când. De ce nu sunt la casa de corecție, așa zisele karatiste. Muncă în folosul comunității, poate le vine mintea la cap. Cei care au asistat la incident și nu au intervenit, rușine, mare rușine. Telefonul are funcția de apel rapid 112. Putea să se întâmple ceva mai grav, nici nu știm ce răni a suferit fata respectivă. O lume fără respect este cea în care trăim.

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. == UNDE ESTE CMS SEF SERBANICA DE LA SIGURANTZA SCOLARA ?
   == SA PREZINTE UN PUNCT DE VEDERE –DACA L LASA CUMNATUL SI NU L BATE IAR . .
   == UNDE ESTE SIST DE INFORMATORI AL POLITZAILOR LUI SERBANICA DACA FILMAREA ASTA A CIRCULAT IN VARA PRINTRE ELEVI .
   – PE SERBANICA ASTA NU DEGEABA L AU DAT JOS DE PE FUNCTZIA DE ADJUNCT SEF DE POLITZIE == CU MUNCA DE POLITZIE STAI TARE TARE SLAB == DACA SI ANUL ASTA PRIMESTE CALIFICATIV F BUN INSEAMNA CA TATA POLITZIA E CA EL . == UNDE I MUNCA DE PREVENTZIE ? PRIETENII STIU UNDE ESTE . SCARBA MI E .

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. D-na director,să înțelegem că în vacanță nu sint elevii liceului dvs?Sint elevii liceului doar în interiorul clădirii?Aveți o scuza penibilă. Din păcate faptul că numirile începând de la lnspectorat până la Director și alte functii administrative se fac politic ,nu pe criteriul competenței e una din cauzele care au dus la degradarea continuă a învățământului nostru.Tot respectul părintelui colegei care a luat atitudine!Rușine celor care au știut și s-au complăcut să ascundă acest fapt!Toți agresorii merita un cantonament la o Școală de corecție pt. a beneficia de anumite privilegii.Felicitari părinților pt. educația aleasă!Puteți fii mindrii de progeniturile dvs.!(Posibil nu ați știut de acest sau aceste fapte,dar măcar o bătaie bună ar mai spala din păcate, măcar moral)Măcar publicați numele mardeiasilor sau afișați pozele.Panoul rușinii care era pe bulevard în stinga Astoriei era minunat pt.a-i admira pe tinerii României educate. Comuna din Arad iar a intrat în istorie cu o fapta măreață!Suntem pe drumul cel bun,viitorul asta e luminos!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.