Polițiștii locali, cu trotinetele prin zonele mai puțin accesibile ale Aradului

  de Raluca Medeleanu | 9 iunie 2021, 1:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Noile trotinete electrice care și-au făcut apariția pe străzile și trotuarele orașului la începutul acestei luni nu vor fi folosite doar de arădenii entuziaști de plimbări nonpoluante, ci chiar și de agenții de la Poliția Locală Arad. Anunțul a fost făcut astăzi, de către primarul Călin Bibarț.

  „Au sosit trotinetele electrice cu care vom dota Poliția locală pentru a putea patrula în zonele mai puțin accesibile gen Faleza Mureșului, parcuri, cvartale cu blocuri. Ele ne-au fost oferite prin sponsorizare, nu ne costă nimic și vor eficientiza prezența polițiștilor în zone extinse din oraș. În plus, polițiștii locali vor primi un cod cu ajutorul căruia vor putea folosi trotinete aflate în orice punct al orașului în intenția de a putea interveni prompt la orice solicitare pentru siguranța cetățenilor”, a spus primarul Bibarț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.