Polițiștii locali au prins un vagabond minor și au încătușat un scandalagiu

  de Special Arad | 6 august 2019, 6:49 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Un băiat în vârstă de 14 ani a fost predat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică reprezentanților DGASPC Arad după ce, în noaptea de 5 spre 6 august 2019, în jurul orei 01.00, a fost surprins vandalizând coșurile de gunoi din Parcul Caius Iacob. Asta după ce, cu trei ore mai devreme, polițiștii locali au încătușat și au „temperat” cu o amendă usturătoare un bărbat care făcea scandal în plină stradă, în zona Gării CFR.

  Minor de paisprezece ani, surprins vagabondând

  La momentul identificării, T.P.V. le-a mărturisit oamenilor legii că a plecat de acasă în urmă cu două luni de zile. Tatăl minorului, T.C.I., a fost identificat și, ulterior, amendat cu 300 de lei pentru că nu și-a supravegheat fiul și nu a adoptat măsurile necesare împiedicării actelor de vagabondaj ale acestuia, nesocotind astfel prevederile Legii 61/1991/R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

  Bărbat recalcitrant, încătuşat în zona Gării CFR

  Un bărbat din Lipova a provocat scandal și a adresat, fără vreun motiv anume, injurii trecătorilor aflați în apropierea localului Pizza 5 Colțuri din zona Gării CFR luni, 5 august 2019, în preajma orei 22.00, apoi a fost amendat de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică. A fost nevoie ca oamenii legii să îl încătușeze pe M.M.V., în vârstă de 29 de ani,  după ce acesta a devenit recalcitrant.

  Pofta de scandal i-a pierit  însă, atunci când polițiștii locali au întocmit pe numele său un proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991/R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Amenda pe care M.M.V. va trebui să o plătească pentru ieșirea sa nervoasă este de 1.200 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.