Polițiștii, în vizită la casa de copii din Frumușeni! Cei mici au primit cadouri de Paști

  de Special Arad | 4 mai 2021, 3:37 PM | Știri Arad

  0

  Sărbătorile sunt de obicei cele care scot tot ce e mai bun din oameni. Fiecare încearcă să contribuie cum poate, să lase ceva în urma lui care ar putea pune un zâmbet pe fețele celor care se bucură de cadourile primite. Polițiștii au făcut parte în această perioadă din grupa oamenilor care au dăruit. După ce câțiva au reușit să bucure niște copii din familii defavorizate și alții au dus hrană animalelor fără stăpân, cei din Serviciul de Transporturi au ajuns la Frumușeni.

  Comunicat    Polițiștii Serviciului de Transporturi Arad au vizitat, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, casa de copii MMC Frumușeni, unde au dăruit celor mici cadouri achiziționate din fonduri proprii. Polițiștii au fost recompensați de copii cu zâmbete, cântece și voie bună, bucuroși fiind că iepurașul a fost, și în acest an, darnic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.