Polițiștii de la transporturi, alături de elevii din Fiscut. Micuții au primit rechizite, haine și dulciuri în dar

  de Special Arad | 15 October 2021, 3:27 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi, 15 octombrie a.c., în contextul împlinirii a 40 de ani de la înființarea Poliției Transporturi, polițiștii din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Arad au dorit să marcheze acest moment printr-un gest nobil.

  Aceștia le-au oferit copiilor din clasele 0 și 1 ai Școlii Generale din localitatea Fiscut, rechizite școlare, hăinuțe și dulciuri.

  De asemenea, polițiștii de la transporturi au susținut un discurs educativ în care le-au prezentat copiilor câteva recomandări privind utilizarea mijloacelor de transport în comun, comportamentul pe care aceștia ar trebui să îl adopte în zona gărilor și aerogarilor, la urcarea sau coborârea din trenuri precum și în alte zone aglomerate.

  Totodată au informat elevii cu privire la necesitatea utilizării măștii de protecție în astfel de zone conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.