marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins doi hoți din zona Vlaicu. Ce au furat aceștia

  de Special Arad | 5 ianuarie 2022, 12:12 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat două persoane, bănuite de furturi din municipiu. Astfel, în ziua de 4 ianuarie a.c., a fost identificat un minor, care, în noaptea de 31 decembrie 2021/1 ianuarie 2022, ar fi sustras o trusă de unelte, dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe Aleea Amara, din municipiu. Bănuitul ar fi comercializat ulterior bunul sustras, în valoare de aproximativ 200 de lei, acesta fiind recuperat de  polițiști și predat proprietarului.

  În după-amiaza aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați despre furtul unui ghiozdan lăsat nesupravegheat într-un supermarket de pe strada Poetului. La scurt timp, pe strada Foișor, din municipiu, a fost depistat un arădean de 20 de ani, care avea asupra sa ghiozdanul ce conținea un laptop, un mouse, un telefon mobil, precum și articole de îmbracăminte și igienă personală. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 2.500 de lei, a fost returnat proprietarului.

  În ambele cauze au fost întocmite dosare penale și se contiuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.