Sezonul 5 din „House of Cards” va crește tensiunea mai mult decât oricând

  de - | 2 May 2017, 12:55 PM | Film | Pop Culture | Video

  0

  Va deveni personajul Frank Underwood un alias al lui Trump? – se întreabă telespectatorii americani.

  Kevin Spacey va reintra în pielea personajului principal și va face o treabă foarte bună – așa cum ne-a obișnuit – în a inspira frică și emoție în sufletul privitorului.

  Luna aceasta vom avea parte de întregul sezon 5 din „House of Cards”. Premiera va avea loc pe 30 mai, iar în spiritul Netflix, vor fi disponibile toate episoadele într-o singură zi, scrie Playtech.ro.

  A fost vorba, inițial, de două sezoane. Când David Fincher și Kevin Spacey i-au abordat pe cei de la Netflix cu perspectiva unei drame politice în format episodic, toată povestea ce trebuia spusă se rezuma la aproximativ 20 de episoade. Din prisma faptului că a fost unul dintre primele seriale originale Netflix, dar și datorită calității foarte bune a scenariului, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că ne apropiem cu pași repezi de premiera celui de al cincilea sezon.

  Fanii se întreabă, de asemenea, dacă acest sezon va fi și ultimul. Producătorii nu au anunțat deocamdat nimic în acest sens, așadar putem doar spera că răspunsul este negativ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.