duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni, instruiți cum să procedeze în cazul violenței în familie și violenței împotriva femeilor

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 9:55 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 5 aprilie, 50 de polițiștii arădeni din mediul urban și rural au participat la o activitate de pregătire profesională pe linia violenței domestice, care s-a desfășurat la o sală de conferințe din municipiul Arad.

  Activitatea s-a desfăfurat în cadrul Proiectul „Sprijin pentru implementarea Convenției de la Istanbul în România”, implementat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, finanțat prin Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul programului „Justiție”, gestionat de către Ministerul  Justiției, în calitate de Operator de Program.

  Obiectivul proiectului este sprijinirea autoritățile române în adoptarea unei abordări coordonate pentru abordarea provocărilor reprezentate de punerea în aplicare a Convenției de la Istanbul, vizând reducerea violenței în familie și a violenței împotriva femeilor prin facilitarea schimbului de bune practici cu instituții norvegiene relevante, cu experiență în domeniul violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.