sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au pus ieri în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii

  de Special Arad | 8 decembrie 2016, 11:21 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare, trei mandate de executare a pedepsei închisorii.

  Polițiștii au depistat ieri, un tânăr de 22 de ani, din Arad, pe numele căruia la data de 7 decembrie a.c., magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Au mai fost puse în aplicare alte două mandate, emise la data de 6 decembrie a.c.: un mandat emis de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Pecica, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, și un altul emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui tânăr de 22 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Cei trei, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depuși în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.