marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au luat la control transporturile de lemne și fondurile forestiere din Codrii Zărandului și Codrii Iancului. Au aplicat și sancțiuni

  de Special Arad | 6 iunie 2020, 1:02 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică au continuat controalele pentru verificarea respectării legislației privind explotarea și transportul de material lemnos.

  În perioada 2-5 iunie, au fost efectuate 3 controale la fondurile forestiere de pe raza ocoalelor silvice Codrii Zărandului și Codrii Iancului, ocazie cu care au fost verificate 5 exploatări forestiere autorizate.

  Au fost oprite în trafic 73 de transporturi de material lemnos de pe rutele Arad – Moneasa, Arad – Gurahonț și Arad – Sântana, iar în piața din Sântana a fost organizată o acțiune pentru verificarea respectării legislației privind comercializarea materialului lemnos.

  Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, conform Legii 171/2010, pentru sancționarea unor contravenții silvice, fiind indisponibilizat material lemnos în valoare de 600 de lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.