Polițiști, pompieri și voluntari ai SMURD au avut o „misiune dulce” la grădinițele din Șagu și Cruceni

  de Mihai Todoca | 23 decembrie 2017, 3:52 PM | Știri Arad | Topic special | Vinga

  0

  Cadrele M.A.I. împreună cu copiii(foto: Special Arad)

  Polițiștii din Șagu, împreună cu voluntarii Detașamentului de Pompieri din aceeași localitate, și voluntarii echipajului SMURD din Vinga, au avut o acțiune comună zilele acestea. „Urgența” a reprezentat-o micuții din grădinițele de la Șagu și Cruceni. Astfel, Moș Crăciun a venit puțin mai repede pentru copilașii grădinițelor prin bunătatea sufletească a celor care răspund întotdeauna „prezent”, în cazul unei situații de urgență. Aceștia au pus mână de la mână și au oferit celor mici jucării și dulciuri.

  Un gest frumos, simplu, care pentru cei mari probabil că poate trece ca fiind neieșit din comun, dar unul care pentru micuții care nici la școală nu au ajuns încă, a însemnat foarte mult și își vor aduce mereu aminte de aceste vremuri frumoase ale copilăriei când Moș Crăciun i-a rugat pe polițiști, pompieri și doctori să vină mai repede la ei, pentru că a auzit el că au fost tare cuminți.

  Pe această cale, le urăm și noi Sărbători Fericite și cât mai puține urgențe, reale de data aceasta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.