luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițist de frontieră la Curtici, erou în New York! Chipul lui Robert a ajuns pe panourile publicitare din Times Square

  de - | 12 noiembrie 2020, 10:57 PM | Povești despre oameni

  0

  Robert Bagdi are doar 23 de ani, este poliţist de frontieră şi a salvat până acum cel puţin 90 de oameni. Americanii au aflat povestea lui şi îl omagiază într-un mod inedit.

  Povestea lui Robert începe în 2017, pe când se pregătea să devină poliţist de frontieră. Atunci a donat pentru prima oară sânge. De atunci, el devenit donator permanent. Angajat ca poliţist de frontieră la Curtici, orădeanul a donat numai în ultimii doi peste 9 litri de sânge şi a reuşit să salveze viaţa a 90 de persoane. De altfel, Robert a devenit cunoscut datorită campaniei Blood Network, realizată de organizatorii Untold şi Neversea. Americanii au aflat povestea tânărului şi au rămas profund impresionaţi. Nu întâmplător, de mai bine de o săptămână chipul lui Robert este proiectat pe panourile publicitare din Times Square, New York, alături de cele ale altor trei donatori de sânge. Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne i-au făcut cunoscută povestea pe Facebook.

  Sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.