Poliția Locală Arad se mută într-un nou sediu, lângă CTP

  de Raluca Medeleanu | 5 martie 2019, 8:20 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  7

  Personalul Direcției Generale a Poliției Locale Arad își va desfășura activitatea într-un sediu nou, care este la ora actuală în curs de amenajare. Sediul va fi pe Calea Victoriei, lângă sediul Companiei de Transport Public. În fostul spațiu în care funcționa Poliția Locală, de pe Bulevardul Dragalina, Primăria intenționează să mute alte servicii din cadrul municipalității.

  „În acest moment este în curs de amenajare noul sediu central al Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, situat pe Calea Victoriei. nr. 35B-37. În clădirea din imediata vecinătate a Companiei de Transport Public (CTP) Arad urmează să fie relocat personalul Direcţiei Generale Poliţia Locală care în prezent îşi desfăşoară activitatea în locaţiile de pe Bulevardul General Ion Dragalina, respectiv din cartierul Micălaca.

  Vor rămâne în alte locaţii Dispeceratul Poliţiei Locale, Serviciul Disciplina în construcţii și Serviciul Circulaţie pe Drumuri Publice. În măsura în care spaţiul de pe Calea Victoriei va permite acest lucru, se intenţionează ca şi o parte din agenţii Serviciului de Ordine şi Linişte Publică să fie mutaţi în noul sediu.

  În spaţiul de pe Bulevardul General Ion Dragalina urmează să fie mutate alte servicii din cadrul Primăriei Municipiului Arad”, ne-a declarat putătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

  Update – este vorba de clădirea care găzduia Direcția de Evidență a Persoanelor (buletine), nu de cea cu SIF.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.