marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția face angajări! Sunt așteptați la concurs noii comisari în lupta pentru protecția animalelor

  de Special Arad | 19 decembrie 2020, 9:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi de polițiști, prin încadrare directă, din sursă externă, în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.
  În organigramă vor intra polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.
  Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.
  Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.
  Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI  și pe site-urile unităților teritoriale de poliție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.