Poliția Economică Arad – lovitură de proporții dată crimei organizate! Cuprul furat de la Coficab a fost găsit și recuperat în totalitate

  de Alin Olteanu | 26 septembrie 2018, 1:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  Întregul efectiv al Poliției Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a muncit, de vineri seară până marți (ieri) seara la orele 23, pentru a rezolva cazul furtului celor 414 tone de cupru, din gara CFR Curtici, cupru care aparținea firmei Coficab. Succesul acțiunii este într-adevăr o mare lovitură dată crimei organizate, deoarece polițiștii de la Poliția Economică Arad, în echipă cu procurorul de caz, au recuperat întreaga cantitate de cupru furată, aceasta fiind deja în depozitele proprietarului.

  Mai multe amănunte despre autori furtului nu cunoaștem, sursele noastre spunând că este vorba și despre personaje din lumea interlopă, însă putem să vă precizăm că tonele de cupru au fost găsite în două locații din județul Timiș, mai precis în localitățile Lovrin și Becicherecu Mic.

  Putem spune, fără teamă că greșim, că acest succes al polițiștilor este unul dintre cele mai importante de la Revoluție încoace, într-un timp atât de scurt.

  Revenim cu amănunte.

  Citește și Jaf de proporții în gara Curtici! Coficab a rămas fără cupru în valoare de 2 milioane de euro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitari politiei. Bravo si felicitari inca o data pentru munca depusa.
   Asteptam sa vedem rezultatele anchetei, persoanele care au luat parte la acest furt, si pedepsele date. Ar trebui sa fie dati exemplu.
   Din pacate, am auzit multa lume spunand ca bine au facut ca au furat… Fara sa isi de-a seama ca acest furt putea sa insemne inchiderea fabrici, si implicit pierderea locurilor de munca a atator oamenii.

   +57 voturi
   +1
   -1
  2. Poliția și-a plătit salariul – in cel mai fericit caz , nimic altceva , pentru asta sunt plătiți din bani publici , că în rest ….nu mare lucru fac !!! Fac parte dintr-un sistem , atâta tot, acționează la comenzi , că și jandarmii , dealtfel . Ar avea destul de lucru să facă ordine în această ” lume interlopă” , dacă ar și vrea ….. Se știe și nu se face nimic !!! Și atunci ????

   --2 voturi
   +1
   -1
  3. Se zvonește ca ar fii implicat șeful tâlharilor din Arad, dl Alin! Dacă e așa și domnul Procuror nu aplica lege e o mare problema! Se zvonește ca nu ar vrea sa mai facă mare lucru, s a recuperat cuprul , cazul este închis.! Dacă le ieșea furtul și încasau 2 mil euro iar noi eram prostii și ei Deștepții! Stăteau pe terase și cu privirile sfidătoare ne credeau prosti pe toți ! SIC-ul Politia Ec, procurorul de caz dacă nu arestează pe cine trebuie sa va fie Rușine !

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.