miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Delir arădean: UTA a promovat în Liga a 2-a! Vezi imaginile bucuriei!

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2015, 10:09 PM | Sport

  0

  S-a încheiat! UTA a obținut a doua promovare consecutivă și, ca o coincidență, a făcut-o tot în județul vecin și rival: Timiș. După Lugoj, acolo unde a câștigat barajul cu Hațeg, Becicherecu Mic este o nouă bornă istorică pentru noua Bătrâna Doamnă.

  Proiectul, cel puțin din punct de vedere sportiv, funcționează, iar acest lucru este demonstrat de rezultate. Noua UTA a pornit din Liga a 4-a și a ajuns în doi ani în Liga a 2-a. Mai mult, echipa lui Roli Nagy a promovat chiar pe terenul contracandidatei, Mamma Mia.

  Nu a fost un joc strălucit, dar poate astăzi nimeni nu voia un joc spectaculos. Aproximativ 100 de arădeni au „invadat” Becicherecu Mic pentru a se întoarce bucuroși, pentru a savura plăcerea unei noi promovări. Iar obiectivul a fost atins!

  Ocaziile la cele două porți au fost destul de puține, și nu ne aducem aminte de niciuna foarte clară. UTA a arătat experiență, a blocat jocul, a atacat când a trebuit și a tras de timp, ca profesioniștii, când se scurgeau ultimele secunde.

  Fluierul de final al arbitrului Haidiner a adus delirul pe bancă, pe teren și în tribune.

  Urmează Liga a 2-a, iar asupra jocului de atsăzi avem timp să mai revenim.

  Până atunci puteți savura 400 de fotografii care arată lupta, transpirația, munca și apoi bucuria acestei echipe și a celor care au îmbrățișat-o!

  Mamma Mia – UTA Arad 0-0

  Mamma Mia Becicherecu Mic: Andrei – Toma, Telescu, Todorov, Hecsko, Radu, Luță, Ștefanovici, Balaure, Negruț, Steop. Au mai jucat: Hodiș, Cioancă. Antrenor: D. Bălu

  UTA: Mitrea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor, Piț – Gueye, Szekely. Au mai jucat: Copil, Michel Vlad, Varga, Silaghi. Antrenori: Roland Nagy, Radu Anca, Sebastian Huțan

  Eliminat: Balaure (84)

  IMG_6972

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.