Poliția de Investigare a Criminalității Economice a descins la Primăria Timișoara

  de - | 18 May 2022, 6:13 PM | Regional

  0

  Polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Timiș au descins, miercuri dimineață, la Primăria Timișoara, informează opiniatimisoarei.ro.

  Conform unor surse ale publicației opiniatimisoarei.ro, cercetările vizează organizarea a două concursuri, la societăți din subordinea primăriei, Horticultura și la Piețe, unde administrația Fritz ar fi angajat persoane care nu îndeplineau condițiile cerute de lege.

  Anchetatorii au preluat mai multe acte pentru a stabili dacă în aceste situații au fost comise fapte de abuz în serviciu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.