Poliția a prins hoțul deghizat în Moș Crăciun, la Sintea Mare. Vezi cât a reușit să bage în sac

  de Special Arad | 5 februarie 2016, 10:55 AM | Sintea Mare | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat judecatorului de drepturi şi libertati din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş, la data de 03.02.2016 arestarea preventivă a inculpatului  MITRICĂ ALEXANDRU CONSTANTIN, pentru săvârşirea a patru infracţiunii de furt calificat.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului MITRICĂ ALEXANDRU CONSTANTIN pentru 30 de zile.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în noaptea de 20/21.12.2015, inculpatul MITRICĂ ALEXANDRU CONSTANTIN a pătruns, prin escaladare, în curtea mai multor imobile din localitate Sintea Mare şi a sustras bunuri şi produse alimentare în valoare de aproximativ 14.900 de lei.

  Bineînțeles că titlul, în care spunem că hoțul a fost deghizat în Moș Crăciun, este o figură de stil. Și am glumit puțin pentru că Mitrică Constantin „și-a umplut sacul” în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.