Tupeu de român: a intrat în sediul Poliției, deghizat, cu buzunarele pline cu canabis! Și nu așa s-a încheiat…

  de Special Arad | 1 august 2016, 6:56 PM | Naţional

  0

  Traficantul de droguri şi-a procurat o uniformă de poliţist de frontieră şi două insigne antidrog, lansând zvonul că lucrează la SRI. Individul chiar a intrat în sediul IPJ Suceava având asupra sa 50 de plicuri cu canabis.
  Un tânăr de 26 de ani, din Rădăuţi, care alimenta cu haşiş, canabis şi ecstasy tinerii din judeţul Suceava, a dat dovadă de un tupeu fantastic. Cornelius Cireşel Dicoiaş şi-a falsificat o uniformă de poliţist de frontieră şi două insigne de ofiţer antidrog, lansând zvonul că ar lucra la SRI şi ar avea „spatele” asigurat. Tupeul fără margini sau pur şi simplu inconştienţa individului reiese dintr-un episod petrecut la începutul anului.  Dicoiaş a însoţit la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava un amic care trebuia să dea o declaraţie într-un dosar. Rădăuţeanul avea asupra sa 50 de plicuri cu canabis, în care se afla cantitatea de 43,4 de grame de drog.

  Cornelius Cireşel Dicoiaş a zăbovit ceva timp în interiorul instituţiei, cât timp prietenul său dădea cu subsemnatul. După ce a părăsit sediul IPJ Suceava, individul s-a întâlnit cu Alexandru Ursachi zis „America”, căruia i-a vândut cele 50 de plicuri cu canabis, moment în care aceştia au fost prinşi în flagrant de poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Suceava.

  Mai multe AICI!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.