miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Va câștiga Halep Roland Garros sau rămâne cum am stabilit?

  de Special Arad | 9 iunie 2017, 11:10 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Odată cu venirea verii, trece și Pola Zilei la chestiuni mai estivale. Cu atât mai mult cu cât ultima noastră polă a relevat deschiderea arădenilor pentru cât mai multe zile libere, efortul lor epuizant de a se face luni că lucrează, nemaivorbind de bucuria generală la aflarea veștii că, în sfârșit, pe aeroportul arădean aterizează și decolează din nou avioane, nu doar promisiuni și ciori plictisite de viața monotonă din pădurea Ceala.

  Așadar, entuziasmați de perspectiva ca Simona Halep, singurul sportiv român din ultimii ani aflat în elita mondială a sportului pe care îl practică, e foarte aproape de câștigarea primului Grand Slam din cariera ei, întrebăm și noi arădeanul în șlarfi și bermude, ce simte el acum în pragul acestei mari posibilități.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Va câștiga Halep Roland Garros sau rămâne cum am stabilit?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.