sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce zile libere vor mai fi în viitor în Arad și aiurea?

  de Special Arad | 2 iunie 2017, 12:31 PM | Pola Zilei

  0

  Loviți în simțiri cu acest week-end prelungit, minivacanță, cum îl alintă presa de toate culorile, ne-am gândit să vă întrebăm ce zile doriți să fie eliberate în viitor de obligația de a mima seriozitatea și munca.

  Ne-a venit în minte această idee nu atât de năstrușnică pe cât pare la prima vedere mai ales după studierea rezultatelor ultimei noastre pole în care v-am întrebat ce vă lipsește cel mai mult din Arad, reieșind că vă lipsește, în această ordine, o zonă pietonală, bazinul de pe Mureș și fetele vesele de la Astoria de pe vremuri.

  Adică niște zile libere în plus ar fi chiar de dorit ca să te poți distra ca lumea cu toate astea, iar grija celor de sus pentru bunăstarea celor de jos este proverbială, noi fiind convinși că niște propuneri bine gândite ar avea succesul scontat și nesperat.

  Așadar, ia vedeți, ce ziceți de acest viitor?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce zile libere vor mai fi în viitor în Arad și aiurea?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.