Pola Zilei: Unde va juca UTA în noul campionat?

  de E. Nola | 10 July 2021, 10:15 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Telekom Sport)

  Aflăm din diferite convorbiri telefonice și mail-uri că domnul director al Recons-ului, Mehelean se numește, nu a aflat deocamdată că sponsorul principal al UTA-ei, echipa orașului care se pregătește de un nou campionat în prima divizie, este Primăria arădeană. Era interesant să afle, având în vedere că Recons este o firmă a Primăriei, iar Domnul Mehelean este plătit din banul public la fel ca primarul.
  Este drept, construcția a fost gândită pe vremea când primar era Ghiță Falcă, cel de acum fiind mult mai preocupat de trotinete electrice și de pomii de Crăciun decât de fotbal. Putem presupune așadar că Domnul Mehelean nu vorbește pentru sine, ci oglindește poziția actuală a Primăriei, mai precis a Domnului Bibi Bibarț, cel care ușor dar sigur devine primarul cel mai aiurea din câte a avut Aradul. Și a avut câțiva…
  Prinși între ciocanul Bibi și nicovala Mehelean, utiștii speră la ceva mai bun, chiar dacă Domnul Mehelean le-a spus, având în vedere culorile clubului, verde-n față, să joace altundeva, nu pe stadion. Nu de altceva, dar acolo deranjează directorul de la Recons și pe cei patru angajați, tot de la Recons, pe care acest director îi are în subordine.
  Probabil Domnul Mehelean nu știe nici faptul că până să se numească von Neuman, stadionul s-a numit UTA, iar familia baronului a cedat obiectivul Primăriei cu această condiție: să asigure tot ce este necesar pentru echipa care a eliminat Feyenoordul din Liga Campionilor (bine, se numea altfel, dar domnul Mehelean și cu Bibi nu înțeleg, oricum).
  Să vedem, așadar, ce ne mai rămâne în această situație.

  Sondaj: Unde va juca UTA în noul campionat?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.