duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Deși este criză de locuri de parcare în Arad, angajații celor de la Euphoria Biergarten le „rezervă” în mod abuziv (Foto)

  de Andrei Fuliaș | 6 septembrie 2017, 2:45 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  32

  Știri Arad. Șoferii arădeni se confruntă zilnic cu o criză acută de locuri de parcare în municipiu, pierzându-și zeci de minute pentru a găsi câte un loc liber de parcare. Totodată, fiecare dintre șoferi plătește atunci când își parchează mașina în oraș, iar dacă nu o face, este amendat de către angajații Recons.

  Acestor reguli nu se supune însă restaurantul Euphoria Biergarten, local situat pe strada 1 Decembrie 1918 din Arad, adică în „buricul târgului”.

  Astfel, în urmă cu doar câteva minute, un cititor a transmis pe adresa redacției câteva fotografii care arată cum un angajat al Euphoria ocupă în mod abuziv mai multe locuri de parcare din fața localului, blocându-le cu ajutorul câtorva „navete” goale de bere. Același cititor ne spune că, în momentul în care l-a întrebat pe angajatul localului de ce ocupă acele locuri de parcare, acesta din urmă a spus că „ne vine marfă”.

  Pentru a verifica dacă acele locuri de parcare sunt ocupate în mod abuziv, sau dacă cei de la Euphoria plătesc pentru ocuparea lor, l-am contactat pe directorul Recons, societatea care se ocupă de administrarea parcărilor din municipiul Arad.

  „Din ce știu, localul despre care vorbiți nu a achiziționat abonamente de parcare în zona respectivă, astfel că nu are dreptul de a ocupa acele locuri de parcare. Vom trimite de îndată o echipă a Recons la fața locului pentru a vedea despre ce e vorba și pentru a elibera acele locuri”, a declarat pentru Special Arad directorul Recons, Nicolae Mehelean.

  21392702_10213586059542593_2144861057_o 21458570_10213586059782599_957960216_o

  21439234_10213586070462866_431840635_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Ei bine, si eu ii vizitez si fiecare sedere a fost placuta.

    Pe undeva ii inteleg: platesc biletul, si isi pun naveta acolo. Ce nu sunt convins este ca, daca nu au abonament, X-ulescu nu poate veni, muta naveta, si parca acolo…cata vreme a platit si el. Parcarea nu este pt. o foaie de hartie pe care o pui pentru a revendica un loc. Asta e o dilema interesanta, dpdv legal.

    Pe de alta parte, daca ar avea abonament, ar putea bloca un loc pe care il folosesc o data pe saptamana. Deci per ansamblu, mai mult ar avea de suferit soferii.

    Marturisesc ca nu stiu care ar fi cea mai buna varianta.

    0 voturi
    +1
    -1
  1. Buna ziua,

   Acest mesaj vine din partea conducerii Euphoria Biergarten Arad. Revenim cu lamuriri referitoare la lucrurile mentionate in acest articol. Intr-adevar, pe acele locuri de parcare erau amplasate navete de bere, ceea ce nu este adevarat, este faptul ca parcarea nu era platita. Parcarile au fost platite, lucru admis si de cei doi angajati Recons, care au ajuns la fata locului in momentul cu pricina. Rugam pe aceasta cale, compania Recons, sa verifice si comunice corect informatiile referitoare la acest incident. Angajatii Euphoria au procedat corect, au platit parcarea si au folosit-o pentru descarcarea marfii, acest proces nu a durat mai mult de 60 minute si se intampla odata pe saptamana, in fiecare miercuri. Acest procedeu are loc cu recurenta saptamanala, fiind necesar administrarii si fuctionarii localului nostru.

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. cu acest articol ma-ti convins. de azi NU mai intru in Euphoria Biergarten, si voi restul cetatenilor responsabili ar trebui sa faceti la fel . Sa le dam o lectie civica. daca procedau asa in germania , fie le dadea o amenda considerabila, fie le ridica licenta birtului. Nesimtirea si marlania a ajuns la cote maxime …

   --8 voturi
   +1
   -1
  3. Intrebare. Am si eu la blocul in care locuiesc doi batrani care abuzeaza de chestia aceasta. In momentul in care pleaca cu masinile din parcare isi pun navetele in locul lor. De fiecare data exista scandal indiferent cat te calm incerci sa fii si sa le explici ca este loc public si nu au voie sa abuzeze prin „rezervarea” lor. Am sunat la Politia Locala si au spus ca nu au ce sa faca deoarece nu blocheaza nimic.

   @Barman, comentariul tau e de prisos de aia esti barman. Felicitari pentru boost-ul tau privind cariera in viata.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.