Pola Zilei: Unde se află în Arad afișul din imagine?

  de Special Arad | 29 iulie 2017, 11:35 AM | Pola Zilei

  0

  Ultima noastră polă a doborât toate recordurile, indicându-ne foarte clar dorința arădenilor de curățenie, atât morală cât și trupească. Pornind de aici, raidul procurorilor din săptămâna care tocmai se termină a venit ca o furtună binefăcătoare de vară, chiar dacă a și trecut la fel de repede, fară să producă pagube serioase la cele două universități vizitate.

  Nimic nu-i pierdut însă, rezultatele unei furtuni se văd de obicei cu timpul, tocmai de aceea punem întrebarea referitoare la un afiș – dacă-i putem zice așa – aflat într-una dintre instituțiile arădene.

  Fotografia ne-a fost trimisă de un cititor imediat după parcurgerea comentariului noului nostru colaborator, Domnul Mihai Maci, realitățile prezentate acolo marcându-l iremediabil pe cititorul nostru ocazional.
  Așadar, unde e?

  Sondaj: Unde se află în Arad afișul din imagine?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.