Pola Zilei: Când va descoperi DNA că Aradul e în România?

  de Special Arad | 22 iulie 2017, 1:35 PM | Pola Zilei

  2

  Având în vedere căldurile din aceste zile, scăderea atenției pentru treburile importante ale obștii, ne-am gândit să mai trezim din amorțeală cititorul zăpăcit de aerul de vacanță în care lipsesc toate cele necesare traiului comod si îmbelsugat.

  Trenurile întârzie cu orele, aerul conditionat dă chix când ți-e lumea mai dragă, sunt locuri unde nici apa caldă nu mai curge, singura salvare a arădeanului fiind berea rece, însă acum, de când s-a anunțat ca cei care nu își întrețin fațada vor fi impozitați cu 400%, nici asta nu mai pică bine dacă te gândești la buzunar.
  Toate acestea și faptul că orașul parcă trăiește într-o altă dimensiune, uitat de toți și de toate, ne întrebăm și noi, împreună cu Dumneavoastră, oare DNA și alte prescurtări care vor să ne facă viața mai bună chiar au pierdut Aradul de pe hartă?

  Sondaj: Când va descoperi DNA că Aradul e în România?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.