Pola Zilei: Unde mai sunt veceuri publice în Arad?

  de Special Arad | 18 August 2018, 12:36 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Șocați de imaginea arădeanului care o scoate și o scutură pe marginea drumului, am realizat dintr-odată că în orașul frumos care te duce spre pasarela de la ștrandul unde toboganele vor fi gata de Crăciun nu mai există veceuri publice.

  Am meditat îndelung asupra situației, realizând în același timp că această situație ar putea fi complicată și mai mult acum, de Zilele Aradului, zile în care tot arădeanul care nu e la Mako, Giula sau Bătania bagă în el vârtos de la corturile care nu au autorizație de instalare, fenomen care îl predispune la căutarea grabnică a unui veceu, cabinele instalate prin preajmă fiind mult prea puține sau chiar nefuncționale pe moment.

  Dacă esti bărbat mai treacă-meargă, mai ales dacă treaba e mică – și este, având în vedere cantitatea de bere îngurgitată cu aceste ocazii festive -, dar ce te faci dacă ai privilegiul să fii o arădeancă frumoasă și desteaptă, așa cum sunt toate arădencele de fapt?

  În numele lor, a sexului frumos și deștept din oraș, ne punem întrebarea referitoare la unde să-ți faci treburile într-un oraș în care veceurile publice, odată faima localității, au dispărut de parcă ar fi fost înghițite de viitură…

  Sondaj: Unde mai sunt veceuri publice în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Cum ar veni, peste tot, domnule, peste tot!” … că doar la conducerea primăriei este unul ce merită să-l piși din belșug, mai ales pentru realizările „Mărețe” din perioada de tristă amintire ce în veci ne-o v-om amintii ca „Perioada lui falcă, penalul”. Ne-a cazut falca la toți, „surprinși și mândrii” fiind de „realizările epocale” ale conducerii unui mafiot, „Omul din oglindă”.

   Nici măcar o budă publică nu mai avem. Nu a avut timp să le construiască/revitalizeze … primarul drumar. Strămoșii, comuniștii blestemați, așa răi și neamproști cum erau, s-au îngrijit să avem trei bude publice în Centru. „Democrația” le-a închis pe toate și azi ne pișăm pe pereții clădirilor, care ne blagoslovesc cu câte o tencuială în creștetul capului.

   De făceai măcar căteva, te iertam nesimțitule, de-mi faci să-mi pleznească vezica. Huo!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.