Când te ia, te ia. Și îți vine să-ți bagi… sau să-ți scoți?

  de Aurel Fidisan | 17 august 2018, 11:40 AM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Știm cu toții că atunci când te ia, fie că treaba e mică sau fie că e mare, situația devine mai gravă secundă cu secundă.

  A fost și cazul domnului din imagini, surprins de trecători joi, exact când trăgeau clopotele de amiază, în parcarea celei mai aglomerate zone din municipiul Arad: Piața Mihai Viteazul. Și l-a luat atât de tare, că n-a mai putut să facă doar câțiva pași până la probabil singura toaletă publică din Arad. Adică, măi nene, dacă „te lua” prin Podgoria, cumva mai înțelegeam, că efectiv n-ai unde să-ți faci nevoile. Eventual dacă intri într-un birt, o cafenea, un fast-food, sau altceva din categoria asta, dar și acolo ți se aruncă niște priviri „ucigătoare”, fiindcă nu ești client. Dar, totuși, în parcarea celei mai aglomerate piețe din oraș, unde toaleta publică e la doi pași de tine? Și nici măcar n-ai găsit un perete la care să te întorci cu fața, măi nene, ci așa în văzul tuturor?

  Așadar și prin urmare, când te ia așa de tare, îți vine să-ți bagi… sau să-ți scoți? Așa cum și-a scos(-o) și domnul din imagini.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.