Pola Zilei: Ultima polă cu Ghiță. Ce să-i urăm la Brucsles?

  de E. Nola | 28 iunie 2019, 1:28 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Nu mai e nimic de făcut, faptul e consumat, Gheorghe Falcă și-a luat rămas bun de la arădeni, a împânzit orașul cu panouri cât casa – la modul propriu -, a semnat și ultimele acte în calitate de primar al Aradului.

  Pe panourile menționate mulțumește arădenilor ca l-au sprijinit și i-au acordat încrederea 15 ani, mulțumește și celor din echipă, în ordine aleatorie, Cionca, Varga, Geani Pistru, Bîlcea și Bibarț. Da, lui Bibarț în ultimul rând.

  Ultimele zile au fost de sărbătoare, un happening de adio la Filarmonică, la care ex-primarul și-a făcut o prezentare din leagăn până la Bruxelles, a fost surprins pe FB și momentul în care semna ultimele acte, unele semnate de pe acum doi ani, a mai rămas doar cheful acela monstru de la Vladimirescu, la care boborul penelist va merge în masă și își va prezenta obolul recunoștinței sale sub formă de cadouri și alte atenții împachetate în hârtie festivă și zâmbete false.

  Nu putem lipsi nici noi. Chiar dacă nu am fost invitați la chef, prezenți de la începuturile arădene ale marelui om, la început chiar cu anumite speranțe, ne-am gândit – așa cum facem rar în ultima vreme – să-i urăm și noi câte ceva, iar pentru asta cerem, așa cum v-am obișnuit, sprijinul neprețuit.

  Sondaj: Ultima polă cu Ghiță. Ce să-i urăm la Brucsles?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.