marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Prima polă fără Falcă! Ce-i de făcut?

  de E. Nola | 6 iulie 2019, 11:30 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Am promis unui arădean pripășit prin Olanda că nu vor mai fi în Special Arad pole cu Falcă. Ne ținem de cuvânt, chiar dacă nu pare, în fond răspunsurile la această întrebare vizează lumea noastră fără el, greutățile începutului, nesiguranța și teama ce ne cuprinde acum când trebuie s-o luăm de la capăt fără să mai avem siguranța că orice am vrea noi, va fi cum vrea el.

  Acum, în timp ce el se instalează în biroul cam auster de la Bruxelles, trimițându-ne selfie-uri din care îi vedem în sfârșit adevărata față, trebuie să ne preocupăm de rănile orașului și ale comunității, propunând câteva măsuri de extremă urgență. Așteptăm, striviți de responsabilitate și propunerile dumneavoastră. Dacă se poate, alături de un selfie din care să reiasă că nu sunteți nici la Bruxelles, nici la Strasbourg, nici pe avion.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Prima polă fără Falcă! Ce-i de făcut?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Atentie la cum faceti “Pipi”. Chestia din poza este o insula in intersectie si NU sens giratoriu. Iar daca vreti sa promovati cea mai haioasa intersectie atunci va rog da mergeti la cea din Vlaicu, dintre strazile Obedenaru si Scoalei. Opera de arta, capodopera a ingineriei.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.