Pola Zilei: Oare ce boală i-a lovit pe Doamna Horgea și pe cel de sub ea, Vasilică parcă?

  de E. Nola | 8 November 2019, 9:52 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Este evident că evenimentele de luni din Parlament au funcționat și în acest caz precum epicentrul unei epidemii.

  Doamna cea sexi a fost atât de atinsă încât nici nu s-a prezentat a doua zi la guvern, riscând să-și uite vreuna din broșele ei celebre în formă de inimă prin sertarele cabinetului prim-ministerial.

  Însă viteza cu care epidemia s-a răspândit în teritoriu, chiar și în cele mai îndepărtate județe, cum este și al nostru, a luat pe nepregătite organele, mai ales ale Ministerului de Interne, ridicând o mare problemă: oare ce poate fi această boală care acționează efectiv doar la nivelul unui singur partid, chiar dacă nu face diferențe între sexe, aici la Arad fiind, de exemplu, loviți de boală atât prefectesa cea cu tatuaj la gleznă, cât și adjunctul ei, masculin după acte și aparență.

  Este drept, recunosc, eu aud de el acum pentru prima oară, tocmai când s-a îmbolnăvit, chiar dacă nu știm exact de ce, dar de ceva molipsitor în mod sigur, având în vedere că a luat-o de la Doamna Horgea sau poate chiar invers, ea a luat-o de la el.

  Tocmai de aceea, va întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult mai sănătoși decât ai lor, oare ce i-o fi lovit atât de brusc?

  Nu înainte însă să le urăm însănătoșire grabnică, în fond oameni suntem și pericolele ne pasc la tot pasul.

  Sondaj: Oare ce boală i-a lovit pe Doamna Horgea și pe cel de sub ea, Vasilică parcă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.