duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: În ce post de comisar european l-ați vedea pe Gheorghe Falcă?

  de E. Nola | 8 iunie 2019, 11:58 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  7

  Nu se mai pune problema, primarul nostru de 15 ani se pregătește să plece la Bruxelles.

  De fapt e deja acolo sau, cum spune într-o postare de pe FB, e acolo din cele mai vechi timpuri, e pregătit, cum ar veni, e doar o chestiune de timp până îl vedem în locul lui Manfred Weber, la realegerea căruia a participat nu demult.

  Tocmai de asta ne adresăm acum, din nou și încă o dată, dumneavoastră, stimații noștri cititori, neasemuit de diferiți de ceilalți, cum vedeți, care ar fi postul de comisar european care l-ar prinde cel mai bine pe omul care ne-a făcut fericiți pe toți prin plecarea sa definitivă. Da, nu vă mirați, pe toti, pe cei apropiați de bucurie și entuziasm, pe noi, ăștialalți, cârcotași și care văd doar bârna în ochiul celuilalt de satisfacție că am scăpat de el și de bucurie că vor vedea și cei de la Bruxelles cum e când regenerarea degenerează.

  Așadar, dați-vă cu părerea:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: În ce post de comisar european l-ați vedea pe Gheorghe Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Cum v-am spus și pe FB, mersi de observatie. Dar nu e de clasa a 2-a, este greșeala tipică de acordare la gen a ungurului, care, chiar dacă vorbește foarte bine românește, le mai scapă. Pe de alta parte, îmi pare nespus de bine ca v-am mai inseninat ziua…

    +6 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.