miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: După stadion, ce să mai reparăm în Arad?

  de E. Nola | 12 noiembrie 2022, 12:04 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Încercând să rămânem cu picioarele pe pământ, nu să ne luăm după cele ce ni se spune pe canalele oficiale, reținem că la nici trei ani, noul stadion al UTA-ei, aflat, este drept, în proprietatea Primăriei, va trece printr-o reparație care ne va costa până la trei milioane de euro. Da, pe noi, fiindcă asta înseamnă să fie ceva în proprietatea Primăriei. Înseamnă de fapt că este în proprietatea comunității care a ales primarul și este întreținut din banii obținuți prin taxe și impozite de la membrii acestei comunități.

  Problema cu stadionul este una veche și deja banală pe aici, pe la noi: chiar și în condițiile oarecum improprii, opinia publică, pe Facebook, iar presa cea care nu trăiește din comenzi de partid și de stat degeaba, a atras atenția de la început asupra neseriozității din jurul construirii noului stadion. Spunem reținuți neseriozitate, dar am putea spune și miros de corupție, având în vedere diferitele firme de „gașcă” care s-au perindat pe acolo. Cum ar veni, am plătit degeaba, și vom plăti din nou tot așa.

  Desigur, treaba cu stadionul este doar cea mai la vedere și cunoscută, sunt însă și multe altele unde, ca să nu ne mai ascundem după peluză, banii comunității arădene au fost aruncați la gunoi. Da, nu vă mirați, uitați-vă mai bine la cei care i-au strâns de acolo.

  Așa că aruncăm o privire în jur, cu ajutorul Dumneavoastră, desigur, mult mai calculați ca ai lor, ce ar mai fi de reparat pe aici, niște investiții așa din care să iasă niște bani pentru amici și prieteni.

  Nu de alta, dar sărbătorile se apropie, inflația crește, iar războiul din Ucraina nu se mai termină.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: După stadion, ce să mai reparăm în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.